Cautare

174 de rezultate pentru "exclusive hair style" (2.57 secunde)
Alin Mihalache- hair department manager; Andreea Lascu- nails department manager, Dana Visanescu- hair stylist si multi altii care va vor fi alaturi in aceasta experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o repetati.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.
Asa considera si membra comunitatii Diva Hair, anna_d, care ne impartaseste parerea ei: ... Lara., membra a comunitatii Diva Hair, este si ea de aceeasi parere:
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului Tot mai multe femei, dar si barbati se confrunta cu una dintre problemele secolului XXI, si anume, caderea parului.
Basescu Romanul " Ispas Florin "Traian the sailorman" Mihai Sarca "Bufonul " Cristina M Popescu "Anonymus" Popelca Robert Cristian "Hair style marinaresc fara flota" Curca "Traian Basescu."Unul din ei" Mircea Balea "Traian "the sugar daddy" Basescu "Vasile Bilius "CHIORUL"
Dar, si tinerilor sau adolescentilor cuceriti permanent de cele mai noi trenduri in hair style. Invitatul special a fost Petru Zaharescu, fiul Andreei Berecleanu si al lui Andrei Zaharescu, un fan al produselor American Crew.
Adina Halas Hugeanu (realizator de radio si prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine si stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) si Monica Vlad ( Personal Branding).
Liliana Manaila Hair-style: Liliana Manaila Dress: Daria Georgescu Despre piesa: Piesa DESEN este al doilea pas pe care l-am facut pe drumul compozitiilor proprii.
Premiul I â€" O schimbare de look (make-up, hair-style, consiliere stil personal si o sesiune foto) Premiul al II-lea â€" 3 abonamente la Worldclass Health Academy at The Grand Premiul al III-lea â€" 2 sesiuni de rasfat, in cadrul Elysee Retreat â€" The Grand Avenue Te asteptam sa te alaturi campaniei, impreuna cu cei mai puternici influenratori si bloggerati si sa ne arati ce te face fericit la birou.
O alta societate, Style Decor, ofera decoratiuni inedite pentru petrecerea copiilor cu personajele indragite din desene animate, la preturi care variaza intre 100 si 500 de lei.
Designerul Maria Marinescu este invitata rubricii Style Bulletin, 3 pagini care va vor delecta cu sfaturi, informatii si inspiratie pentru stilul personal.
Pandorra Story Style anunta lansarea evenimentului international fenomen, Legion Run in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark. ... Franciza Legion Run in Romania este detinuta de catre Pandorra Story Style, agentie de campanii integrate si evenimente, unde povestile devin proiecte pline de creativitate, entuziasm si dedicare.
In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style. Antonia a primit premiul Femeia anului din partea revistei Beau Monde.
Alina Gheban - manager, Maria Sanduloiu - manichiura/pedichiura, Ana Maria Dumitrache - hair-stilist si Natalia Brean - cosmetica, Bold Cristina- - manichiura/pedichiura, tehnician unghii, Marian Bogdan Matei - hairstylist, frizer si Nicoleta Ciucuras - hairstylist Iata ce preturi sunt la Sun Exclusiv Beauty Salon situat pe Bd.
- Beauty & Style, noutati din industria frumusetii si sfaturi utile de la specialisti renumiti si vedete indragite;
Judecatorii precizeaza ca acest articol reglementeaza o reprezentare generala, presedintele reprezentand statul roman atat pe plan extern, cat si pe plan intern, dar atributiile exclusive conferite de Constitutie sunt reglementate in art.85-94 din Constitutia Romaniei.
150 de ansambluri rezidentiale, 15.000 de locuinte, 5000 de oferte exclusive vor fi completate de Cele mai bune 100 oferte de apartamente noi la standul Imobiliarii, Bursa de Imobile, o initiativa ABI care sustine orice vizitator al targului sa-si vanda, schimbe sau "upgradeze" locuinta sau carduri de reducere de pana la 30.000€ la standul Be Igloo.
1.Concept este un salon deschis recent, ce poate fi luat drept reper atunci cand vine vorba despre noi tendinte in materie de hair-styling, nails & make-up.
google-analytics.com